Nyelv: Magyar

Folyamat létrehozás

Belgium úgy is ismert, mint a legjobb minőségű állatoknak szánt tápok fővárosa. Itt kezdődnek a tökéletesen kidolgozott Petvita táp gyártásának folyamatai. 

Honnan származik a Petvita?

Honnan származik a Petvita?

A belgiumi Gent kikötőben található gyár, a legmagasabb minőségű tápok gyártására van kialakítva. A figyelmesen kiválogatott összetevőket megfelelő mennyiségben dolgozzák össze a legmagasabb minőségű gépek, ami a termékek legjobb minőségét eredményezi, mely a - Super Premium.

Technológiai megoldások

Technológiai megoldások

A legújabb technológia előnyei biztosítják többek között termékeink energetikai és ízbeni adottságait. A gyár teljesen automatizálva van, ami garantálja a gyártás hatékonyságát és rugalmasságát. A legújabb technológiai megoldások segítenek kijelölni az új minőségi követelményeket mind az ügyfeleinknek, mind a konkurenciának. 
A legjobb minőségű összetevők rendkívüli összeválogatása, együtt a speciálisan kidolgozott innovatív gyártási rendszerrel, képesek kielégíteni még a legválogatósabb kedvenceket is. Az innovatív gyártási rendszer lehetővé teszi azt, hogy kizárólag természetes alapanyagokból készüljenek a tápok, egyéb mesterséges adalékok nélkül. 

A legjobb szakemberek

A legjobb minőségű gyártási eszközök kihasználása lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű összetevők összeállítását, aminek köszönhetően létrejön a tökéletesen kidolgozott termék. Az ízek széles választéka és a tápok különböző adottságai képesek kielégíteni még a legválogatósabb kutyák étkezési igényeit is. A speciálisan képzett szakemberek minden nap gondosan odafigyelnek a gyártási folyamatok legmagasabb szinten tartását, a vevők megelégedettsége érdekében. 

A Petvita a MINŐSÉG

A különleges receptek speciálisan négy lábú barátainkra való tekinettel lettek kialakítva. Biztosítják az ízgaranciát és biztosítják a tökéletesen összeválogatott  összetevőket.
A számos elismerés melyet a Petvita termékek kaptak, alátámasztják a legjobb minőséget. 
Az ügyfeleink és állataik elégedettsége jelenti nekünk a legjobb ízgaranciát és motivál minket arra, hogy még jobb megoldásokat találjunk, melyek a legmagasabb elvárásoknak felelnek meg.